BURA U SDP-u! Flego protiv Milanovića: „Treba otići, izgubio je pet izbora zaredom!“

Gostujući u današnjoj emisiji Studio 4 HTV-a istaknuti SDP-ovac Gvozden Flego oštro je napao predsjednika vlastite stranke Zorana Milanovića optužujući ga za „potpuni gubitak kontrole“ pozvavši ga ujedno da podnese ostavku!

flego_gvozden

Flego je objasnio zašto je napisao otvoreno pismo o stanju u vodstu SDP-a i zašto traži Milanovićevu ostavku.

“Čini mi da su neuspjesi SDP-a za vrijeme njegovog vođenja stranke poprilični, pet uzastopnih poraza, na lokalnim, europarlamentarnim, predsjedničkim, pa i ovim izborima. Iz izjava mi se pričinilo da je on potpuno izgubio kontrolu, a osoba u takvom stanju nije u stanju voditi”, kazao je Flego.

Flego se osvrnuo i na javne nastupa Zorana Milanovića u proteklom razdoblju.

“Zoran je vrlo često davao izjave koje za mnoge nisu imale smisla, neke od njih bile su frapantne. Ono kad je poplavljenim ljudima rekao kako ih razumije jer je i njemu pukla cijev u stanu, pa kad je Hrvatima u Njemačkoj kazao da je Hrvatska slučajna država, pa kad je rekao da je SDP pobijedio HDZ, a HDZ će uskoro formirati Vladu s MOST-om… Bisera ima cijeli niz, sve su to izjave koje su neprimjerene”, rekao je Flego.

“Osobito mi je zasmetala izjava da će vladajućima prirediti pakao. Što ako se i vladajući postave na takav način? Ako ćete nekom pakao proizvoditi, to je eliminiranje i razilaženje, a meni se čini da je politika nešto sasvim drugo. Zbog toga smo i pokupili rezultate ovakve kakve jesmo. Ne mogu se sjetiti da je itko ikada ikome u Hrvatskoj obećavao pakao u politici. Što će se dogoditi s političkim prostorom u Hrvatskoj ako vladajući uzvrate istom mjerom? Oko čega ćemo se moći dogovoriti?”, zapitao se Flego.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari