DOBRE VIJESTI ZA GRAĐANE

Butković najavio: ‘Mjere za struju i plin ostaju iste, građani neće plaćati veću cijenu’

‘Na takve stvari smo koncentrirani. Ove uvrede, ove salve laži koje smo mi danas čuli i slušamo ih posljednje vrijeme u Hrvatskom saboru i na sceni – na to smo se naučili. Toga se ne bojimo i vjerujemo da ćemo to pobijediti’, rekao je Butković

Gost RTL-a Danas bio je potpredsjednik Vlade Oleg Butković, a s njim je o današnjem prosvjedu oporbe razgovarala RTL-ova reporterka Petra Mlačić Vučemilović-Jurić.

U jednom trenutku, na pitanje plaši li ga ljevica što se ovako danas ujedinila, Butković je između ostalog odgovorio i o mjerama vezanim uz plin i struju.

“U ovih osam godina koliko imamo odgovornost da vodimo državu bilo je jako puno izazova. Jako puno kriza. Usprkos i koroni, krizi i ratu u Ukrajini i svemu onome što smo prošli zajedno, što je uzrokovano unutarnjim prilikama nego vanjskim, mi smo danas najbrže rastuće gospodarstvo u Europskoj uniji. Ostvarili smo strateške ciljeve. Ušli smo u Euro, u Schengen. Sagradili smo Pelješki most, dolaze rafali. Tako da jako puno je postignuća ove Vlade. Na to ćemo se usredotočiti da to pojasnimo još jednom svim našim građanima, evo i mjere koje sada dolaze, o njima odlučujemo za koji dan. One će ostati kad govorimo o struji i plinu, tako da hrvatski građani neće plaćati ni veću cijenu struje i plina. Na takve stvari smo koncentrirani. Ove uvrede, ove salve laži koje smo mi danas čuli i slušamo ih posljednje vrijeme u Hrvatskom saboru i na sceni – na to smo se naučili. Toga se ne bojimo i vjerujemo da ćemo to pobijediti.”, prenosi Net.hr.

Cijeli razgovor s ministrom Butkovićem možete pročitati OVDJE.

Više pogledajte u videu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari