ZARADILI PRIJAVE

CAPAK SE SUKOBIO S MUŠKARCEM NA CESTI: Navodno nije sve ostalo na riječima, a morala je intervenirati i policija

Foto: Pixsell

Zbog sukoba s muškarcem u Zagrebu radi nesporazuma u prometu, Krunoslav Capak je navodno dobio prijavu za naraušavanje javnog reda i mira

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i član Nacionalnog stožera civilne zaštite, navodno je dobio prijavu za narušavanje javnog reda i mira nakon što se u utorak u Zagrebu sukobio s muškarcem na cesti zbog nesporazuma u prometu. Muškarac je također dobio istu prijavu, neslužbeno doznaje 24sata.

Osim što je ušao u verbalni sukob s muškarcem navodno nije sve ostalo na riječima te je morala intervenirati policija.

“Izvješćujemo kako su se policijski službenici PU zagrebačke 20. listopada 2020. godine odazvali na zatraženu intervenciju na Ksaveru, a oko nesuglasica u prometu. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja i obavljanima radnjama utvrđeno je da su dvojica muškaraca svojim ponašanjem ispunili elemente prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog čega su im na mjestu događaja uručeni nalozi zbog počinjenog prekršaja”, odgovorili su iz policije za 24sata.

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari