MATE ŠIMUNDIĆ

Član Domovinskog pokreta udario autom mladu pješakinju i sad moli da mu se javi: ‘Naglo se stvorila’

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Predsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije Mate Šimundić iz Domovinskog pokreta otkrio je danas na Facebooku da je u četvrtak sudjelovao u prometnoj nesreći. On je, naime, automobilom udario pješakinju koja je lakše ozlijeđena.

Kada mu je pješakinja rekla da je dobro, Šimundić kaže da je napustio mjesto nesreće bez da je uzeo kontakt ili zvao policiju. Ipak, na Facebooku je pozvao ženu da mu se javi, piše Net.hr

“Dužnost mi je obavijestiti javnost kako sam jučer u popodnevnim satima sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je lakše ozlijeđena mlađa ženska osoba. Naime, zbog kiše i loše vidljivosti kasno sam primijetio pješakinju koja se naglo stvorila iza drugog vozila te sam istu bočnom stranom automobila oborio na pješačkom prijelazu.

Isti tren sam izašao iz vozila i pitao pješakinju, koja se sama odmah ustala, je li dobro i treba li ju negdje odvesti. Odgovorila je kako je dobro i da ne treba ništa. Budući da pješakinja na sebi nije imala nikakvih vidljivih ozljeda, a kazala je na moj ponovljeni upit da je sve u redu i da ne treba ništa, napustio sam mjesto udesa. Žao mi je što nisam stigao uzeti kontakt unesreće osobe te ju ovom prilikom molim da mi se javi’, napisao je Šimundić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari