DOSJETLJIVO!

“ČUDO” 21. STOLJEĆA: U ovoj crkvi sveta voda izlazi na senzor!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Velečasni Željko Lovrić iz zagrebačke Župe Svetog Leopolda Mandića instalirao je spremnik sa senzorom iz kojeg curi sveta voda

U proteklih godinu dana, svaki puta kada bi Nacionalni stožer civilne zaštite donosio epidemiološke mjere, uvijek se propitivalo što je s crkvama. Od razmaka, nošenja maski, pa do svete vode, brojni su ukazivali na nelogičnosti, prenosi Net.hr.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kako bi to spriječio u svojoj crkvi, velečasni Željko Lovrić iz zagrebačke Župe Svetog Leopolda Mandića instalirao je spremnik sa senzorom iz kojeg curi sveta voda. Naglasio je kako je to izvrsno rješenje u doba kada se posebno treba paziti na higijenu.

Čini se da su i župljani oduševljeni. Članica župe, Kristina, koja je i osmislila ovo rješenje, sretna je što je uspjela napraviti nešto na dobrobit svih vjernika, koji će sada moći sigurno i bez straha uzimati svetu vodu i u miru ulaziti i izlaziti iz crkve.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari