HUMANITARNA AKCIJA

Damjanu je tek 19 godina, ali je ostao paraliziran nakon teške prometne nesreće

Damjan Zjalić stradao je u prometnoj nesreći u Mandalini, a njegovi najbliži organiziraju humanitarnu akciju kojom mu se želi pomoći

Priopćenje prenosimo u cjelosti:

“Damjan Zjalić ima 19 godina. On je jedno prekrasno biće, oni koji ga poznaju to mogu i potvrditi. Njegov bezbrižan život je prekinut 25.6.2020. godine kada je imao prometnu nesreću s motocikla. Taj dan preokrenuo mu je život u totalno drugi svijet. Taj dan je počela borba da Damjan opet stane na svoje noge. Damjanu su u prometnoj nesreći teško ozljeđeni kralježnica i kralježnična moždina, što mu je nanijelo paraliziranost od prsa na prema dolje (gubitak motorike i osjeta). Na slici ispod teksta je njegova slika nakon prometne i video na robotu gdje je išao na kontrolu i pregled, nakon čega su mu rečeni procjenjeni troškovi i u komentarima će također biti njegov nalaz. Problem je kao i uvijek, novac. Svim snagama smo pokušali organizirati humanitarni turnir u malom nogometu u Šibeniku, odakle Damjan i dolazi, no nažalost zbog nastale situacije sa Covidom, nema nikakve šanse niti mogućnosti da se humanitarni turnir održi. Dakle ovo je jedini način na koji se mogu prikupiti prekopotrebni novci za liječenje devetnaestogodišnjeg Damjana. Troškovi liječenja samo za “prvu ruku” dosežu i do 200 000 kuna. Mi ga nemamo. Pomozite nam. Za Damjana. Za svaku osobu koja će, ne daj Bože, biti u ovakvoj poziciji. Pomaknimo granice zajedno! Svi ljudi dobrog srca svaka pomoć je dobro došla!! Obavezno stavite u opis uplate – U svrhu humanitarne akcije – Broj računa: HR3025000093203436936 DUŠKO ZJALIĆ.”

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views