SADRŽAJNI, INFORMATIVNI I RELEVANTNI

Danas.hr – sav informativni sadržaj RTL-a pronađite online, na novom newsu portalu

Screenshot

Danas.hr će čitateljima i gledateljima uz najnovije vijesti ponuditi analize, intervjue, autorske tekstove te sportske sadržaje, izjavila je glavna urednica portala Ines Čović-Pavišić

Danas.hr digitalna je ekstenzija informativnih emisija RTL-a i nova web adresa za informiranje o svim aktualnim događanjima. Sadržaj koji su čitatelji donedavno mogli pronaći na web poveznici Vijesti.rtl.hr od sada ga mogu pronaći na novoj početnoj stranici svog Internet preglednika, news portalu Danas.hr.

„Informativni program RTL-a jedan je od najgledanijih u Hrvatskoj a naše digitalne platforme u vrhu su čitanosti. S Danas.hr-om domaća medijska scena postaje bogatija za profesionalni, nezavisni i objektivni medij a građani dobivaju novi relevantni izvor informacija. Daljnji razvoj digitala jedan je od prioriteta kompanije RTL Hrvatska u vlasništvu CME grupe. Ovaj potez samo je potvrda onog što je najavljeno prilikom preuzimanja u lipnju“, kazala je Željka Marijanović, glavna urednica Informativnog programa RTL-a.

Najnovije vijesti, reportaže, intervjui i kolumne

News portal Danas.hr čitateljima će svakoga dana donositi aktualan i relevantan sadržaj, najnovije vijesti, reportaže, intervjue i kolumne, servisne informacije, te sportski sadržaj. Na njemu će biti objavljen i sav sadržaj informativnih emisija RTL Vijesti, RTL-a Danas i RTL Direkta te političke satire Stanje nacije. Glavna urednica portala je Ines Čović-Pavišić, a redakciju čine iskusni i dugogodišnji urednici i novinari.

“Danas.hr će čitateljima i gledateljima uz najnovije vijesti ponuditi analize, intervjue, autorske tekstove te sportske sadržaje. Uz informativni dio koji objedinjuje sadržaj informativnih emisija, sportska redakcija donosit će ekskluzivni sadržaj i video materijale vezane uz velike sportske događaje. Već ovaj vikend počinje Europsko rukometne prvenstvo za žene, a bit ćemo i na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru te tradicionalno u siječnju s hrvatskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u rukometu“, kazala je Čović-Pavišić.

Ekskluzivan sadržaj

Novi news portal istraživat će aktualne teme i pratiti ekonomska i politička zbivanja u Hrvatskoj i svijetu. Uz standardne rubrike news portala, čitateljima će u sklopu Danas.hr-a biti dostupan i ekskluzivan sadržaj rubrika ‘RTL Dosje’, ‘Potraga’, ‘Danas otkriva’ i ‘Dobre vijesti’.

Sadržajni, informativni, relevantni – Danas.hr, jedini izvor vijesti koji vam je potreban!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views