DELOŽACIJA OBITELJI KOŽUL: Policija došla naoružana kalašnjikovima!

Ivan Vilibor Sinčić, zastupnik Živog zida, još je jučer na Facebooku pozvao ljude da im se pridruže u obrani ‘obitelji s dvoje maloljetne djece koja nema kamo’

Jutros je u centru Zagreba u Preradovićevoj 2 počela deložacija obitelji Kožul.

Teofil Kožul tijekom posljednjeg pokušaja izbacivanja iz doma 2014. je pucao iz automatske puške, zbog čega mu se sudilo, a ovoga puta policija se kod njega pojavila s kalašnjikovima.

“Policija razgledava ulazna vrata od obitelji Kožul s dvoje maloljetne djece. Deložacija je zakazana u 10 sati, vani je -6”, objavljeno je na stranici Živog zida.

policija deložacija2

Ivan Vilibor Sinčić, zastupnik Živog zida, još je jučer na Facebooku pozvao ljude da im se pridruže u obrani “obitelji s dvoje maloljetne djece koja nema kamo”.

Jutros su na Facebooku Živog zida osvanuli video i fotografije deložacije, a Sinčić je istaknuo kako prvi puta u pet godina vidi da policija nosi kalašnjikove te da u svoje 44 deložacije nije vidio automatske puške.

“Dobro došli u Ameriku”, napisao je na Facebooku. (Vijesti.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari