Detalji tragedije na A1: Mladi vojnik stajao je uz automobil a onda je protutnjala smrt…

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

‘Protiv 40-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava’

Na autocesti A1 kod Draganića jučer oko 14:15 dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo pripadnik Hrvatske vojske, a očevidom je utvrđeno što se točno dogodilo.

“Teretnim automobilom s pridodanim priključnim vozilom splitskih registarskih oznaka upravljao je 40-godišnjak te je na 27. kilometru autoceste kod Draganića skrenuo s vozne trake na traku za zaustavljanje vozila u nuždi gdje je udario u stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila Hrvatske vojske, a potom i u 25-godišnjaka koji je stajao uz osobni automobil”, navela je Policijska uprava karlovačka pa nadodala:

“Nakon toga udario je u još jedan osobni automobil Hrvatske vojske, a koji je zajedno s ostalim vozilima stajao zaustavljen u koloni koja je stajala zbog kvara na jednom od vozila iz kolone. Na mjestu događaja 25-godišnjak je smrtno stradao.”

Očevidom je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice uz nazočnost policijskih službenika i službenika vojne policije.

“Protiv 40-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava, a u cilju utvrđivanja ostalih relevantnih činjenica slijedi daljnje kriminalističko istraživanje”, kazali su u PU karlovačkoj.
Vijesti.hr
Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari