NA SAVSKOJ U ZAGREBU

Devetoro prijatelja zaglavilo u liftu na Novu godinu; Vatrogasci im viknuli: ‘Sretna vam Nova godina’

Najveća ironija od svega jest što je u liftu naveden broj koji se može nazvati u slučaju kvara, a kako nazvati bilo koga kada na mobitelu nema signala, pita se Slavica koja je ipak uspjela pozvati pomoć

Devetoro prijatelja zaglavio je u malom skučenom lifru prilikom povratka s novogodišnjeg druženja u stanu prijatelja i to u podrumu zgrade od 15 katova.

Kako donose 24sata, kad su se spustili do podruma, čuli su mali “škljoc” i nakon toga vrata od lifta više se nisu htjela otvoriti. Nije radio ni alarm, nitko nije imao signala na mobitelu. Sve je bilo iza  3 ujutro u ”Crvenom neboderu” u Selskoj 34 u Zagrebu i tako su ostali zaglavljeni sat vremena dok nisu stigli vatrogasci.

“Najnormalnije smo ušli u lift kapaciteta za 13 ljudi. Nismo se bojali jer nas je bilo devetero nismo mogli težiti preko 1000 kilograma, iako, pošteno smo se bili najeli… – rekao je Kristijan, koji je bio među zaglavljenima.

Jedna djevojka uspjela je kroz otvor od vrata provući ruku s mobitelom i dohvatiti signal, nazvala je 112, zatim i vatrogasce koji su došli jako brzo. Kad su otvorili vrata vatrogasci su rekli: ”Sretna vam Nova godina.”

Kristijan priznaje da je osjetio strašnu fobiju, taj osjećaj da je u bezizlaznoj situaciji, u starom liftu bez ventilacije, njih devetoro u malom prostoru…

Dodao je i da je još troje prijatelja pokazalo blage znakove panike, ali ostali su smireni do dolaska vatrogasaca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari