NA SAVSKOJ U ZAGREBU

Devetoro prijatelja zaglavilo u liftu na Novu godinu; Vatrogasci im viknuli: ‘Sretna vam Nova godina’

Idi na originalni članak

Najveća ironija od svega jest što je u liftu naveden broj koji se može nazvati u slučaju kvara, a kako nazvati bilo koga kada na mobitelu nema signala, pita se Slavica koja je ipak uspjela pozvati pomoć

Oglas

Devetoro prijatelja zaglavio je u malom skučenom lifru prilikom povratka s novogodišnjeg druženja u stanu prijatelja i to u podrumu zgrade od 15 katova.

Kako donose 24sata, kad su se spustili do podruma, čuli su mali “škljoc” i nakon toga vrata od lifta više se nisu htjela otvoriti. Nije radio ni alarm, nitko nije imao signala na mobitelu. Sve je bilo iza  3 ujutro u ”Crvenom neboderu” u Selskoj 34 u Zagrebu i tako su ostali zaglavljeni sat vremena dok nisu stigli vatrogasci.

“Najnormalnije smo ušli u lift kapaciteta za 13 ljudi. Nismo se bojali jer nas je bilo devetero nismo mogli težiti preko 1000 kilograma, iako, pošteno smo se bili najeli… – rekao je Kristijan, koji je bio među zaglavljenima.

Jedna djevojka uspjela je kroz otvor od vrata provući ruku s mobitelom i dohvatiti signal, nazvala je 112, zatim i vatrogasce koji su došli jako brzo. Kad su otvorili vrata vatrogasci su rekli: ”Sretna vam Nova godina.”

Kristijan priznaje da je osjetio strašnu fobiju, taj osjećaj da je u bezizlaznoj situaciji, u starom liftu bez ventilacije, njih devetoro u malom prostoru…

Dodao je i da je još troje prijatelja pokazalo blage znakove panike, ali ostali su smireni do dolaska vatrogasaca.

Exit mobile version