DRAMA U CENTRU

Divljak u autu: Pijan se posvađao s muškarcem pa ubrzao i vozio ga na haubi; Izazvao još jednu nesreću…

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/ Ilustracija

Nakon što je naglo ubrzao, vozilom je podigao muškarca na poklopac motora i tako sljedećih nekoliko metara nastavio vožnju, nakon čega je oštećeni pao na tlo

Zagrebački policajci uhitili su 35-godišnjaka koji se oko pola sata nakon ponoći prvo posvađao s 36-godišnjakom pa ga je vozio na haubi automobila, a potom je izazvao još jednu nesreću, prenose Vijesti.hr.

“Oko 00.30 sati u Centru na križanju Ulice Tome Mikloušića i Ulice Nova Ves upravljao je osobnim automobilom marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka te se dovezao u blizinu 36-godišnjaka, s kojim se ranije verbalno sukobio, a koji je u tom trenutku prelazio kolnik. Nakon što je naglo ubrzao vožnju, vozilom je podigao 36-godišnjaka na poklopac motora i tako sljedećih nekoliko metara nastavio vožnju, nakon čega je oštećeni pao na tlo”, objasnili su iz policije te dodali kako je u toj “vožnji” i padu 36-godišnjak lakše ozlijeđen.

VIDEO DANA:

Trijeznio se u policiji

Potom je 35-godišnjak napravio još jednu prometnu nesreću.

“Naknadno, na stazi Zmajevac, sa sjeverne strane zdravstvene ustanove, pronađeno je vozilo koje se dovodi u vezu s navedenim događajem. Naime, tamo je vozač navedenog automobila, 35-godišnji muškarac, izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom”, priopćili su iz policije.

Mogući motiv za ovakvo divljanje centrom Zagreba je alkohol jer su policajci 35-godišnjaku izmjerili čak 1,81 promila alkohola u krvi. Nakon uhićenja su ga prepratili u pritvor kako bi se otrijeznio.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari