NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO

Video | Divna priča s otoka Oliba! Dječak je cijelo ljeto dočekivao trajekt pa ga je kapetan pozvao da posjeti brod

Da ljeto piše divne uspomene i stvara neraskidiva prijateljstva govori i priča s otoka Oliba. Više u videoprilogu!

Četverogodišnji dječak je tijekom cijelog ljeta zajedno s prijateljima na rivi dočekivao trajekt Jadrolinije i to – dvaput na dan!

Gotovo puna dva mjeseca četverogodišnji Hrvoje te malo stariji Marin, Karli, Tessa, Tomas, Vito svakoga su dana dočekivali ‘Lastovo’ na Olibu.

Mahali su im, a takvom dočeku nije mogao odoljeti ni kapetan broda Lastovo koji je najveseliju družinu odlučio nagraditi i pozvati na zapovjedni most, donosi RTL.hr.

Sreći nije bilo kraja kada je dječak shvatio da može pritisnuti brodsku sirenu, prepričava nam kapetan Igor Bačić koji je zajedno s kapom Deanom Koludrovićem svojim potezom oduševio cijelu Hrvatsku.

Bilo je tu i poklona dječak je na brod stigao sa crtežem trajekta, a i posada mu je pripremila iznenađenje, ali i pismo kao potvrdu novog prijateljstva.

“To je jedan dječak koji je stvarno svaki dan dolazio u pratnji mame, oca, psa i ostale dječice, pozdravljao brod, svima njima je to velika atrakcija kad brod uplovljava u luku jer su to mali otoci. Upravitelj stroja, čovjek velikog srca, pozvao je dječaka da dođe na most, sljedećeg dana je uslijedio posjet, zajedno s roditeljima, fotografiranje, dali smo da proba kormilo. Vjerujem da bi bilo tko od mojih kolega da ovako uoči dječaka koji svaki dan maše uzvratili sa zvukom sirene”, ispričao je zapovjednik broda Lastovo.

Više u videoprilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari