DJECA IZ SREBRENICE U POSJETU KOSTRENI Uz lijepe uspomene, iz Hrvatske će ponijeti i novo zanimljivo iskustvo

Većina djece prvi put boravi u našoj županiji, a dijelu njih to je i prvi boravak na moru. Riječ je o mališanima u dobi od 9 do 16 godina iz sva tri nacionalna entiteta

U organizaciji Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije i Prve sušačke hrvatske gimnazije u Rijeci desetu godinu zaredom četrdesetero djece iz Srebrenice boravi u Pastoralnom domu u Driveniku i odlazi na izlete po Primorsko-goranskoj županiji, među kojima je predviđen i posjet Kostreni.

Većina djece prvi put boravi u našoj županiji, a dijelu njih to je i prvi boravak na moru. Riječ je o mališanima u dobi od 9 do 16 godina iz sva tri nacionalna entiteta, o čemu smo već pisali OVDJE.

Posjet Kostreni održan je u organizaciji Kluba podvodnih djelatnosti INA iz Kostrene čiji su članovi malim Srebreničanima organizirali ručak i kratki tečaj ronjenja.

Načelnik Općine Kostrena Dražen Vranić i zamjenica načelnika Đurđica Matešić Bilobrk zaželjeli su im dobrodošlicu u Kostrenu iz koje će zahvaljujući KPD INA, uz lijepe uspomene, ponijeti i novo zanimljivo iskustvo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari