''NASILJE U OBITELJI''

Djevojci (27) odbili karticu koju joj je dao otac; Napala ga i urlala: “Đubre, treba te ubiti!”

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Djevojka (27) je proglašena krivom i osuđena zbog bizarnog slučaja u kojem je počinila nasilje nad ocem, i to zbog kreditne kartice, javlja portal Danica.hr.

Kako se navodi u presudi, kći je prije mjesec dana, oko 22 sata, ušla u stan roditelja ogorčena činjenicom da su joj tog dana u IKEA-i odbili kreditnu karticu koju joj je posudio otac. Sve se dogodilo u zgradi na Savskoj cesti u Zagrebu, u kojoj kći stanuje kat ispod roditelja, piše Index.

Sud tvrdi kako je počinila nasilje u obitelji jer je “bila revoltirana i vidno uzrujana jer joj je otac ranije dao bankovnu karticu radi kupovine stvari za stan, no kako je kartica u trgovini bila odbijena, kći se vratila u stan svojih roditelja i počela vikati i vrijeđati oca”.

“Ti si jedno đubre i smrad! Ti nisi nikakav otac! Ma, tebe treba ubiti”, vikala je 27-godišnjakinja na zaprepaštenog oca.

Nakon toga je uzela metlu iz hodnika i zamahnula prema vratima dnevne sobe te je razbila stakleni prozor na vratima. Potom se vratila u svoj stan u kojem su je malo kasnije uhitili policajci koje su roditelji odmah pozvali.

Prekršajni sud u Zagrebu djevojku je proglasio krivom te je kaznio s 1000 kuna zbog počinjenog nasilja u obitelji. Presuda je pravomoćna.

VIDEO DANA:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari