ZABORAVLJENA U AUTOSJEDALICI

Djevojčica umrla u užarenom automobilu: Baka ju tamo ostavila punih osam sati

Foto: Davor Puklave/Pixsell

Tragedija u SAD-u: Istraga je u tijeku, a kaznene prijave zasad nisu podnesene

Strašna vijest potresla je američku zajednicu Smithtowna u ponedjeljak.

Trinaestomjesečna djevojčica preminula nakon što ju je njezina baka zaboravila u vrućem automobilu. U njemu se djevojčica mučila punihosam sati, piše ABC.

Prema informacijama lokalne policije okruga Suffolk, djevojčica je trebala biti odvedena u vrtić, međutim baka (54) je zaboravila dijete u autosjedalici i krenula na posao. Temperatura od 28 stupnjeva pokazala se kobnom.

Liječnici nisu uspjeli spasiti život

Kad se nesretna baka, osam sati kasnije, vratila do automobila kako bi otišla do vrtića preuzeti dijete, shvatila je što se dogodilo. Odmah je pozvala hitnu službu i djevojčica je prevezena u bolnicu, ali nažalost, liječnici joj nisu mogli spasiti život.

IPolicija provjerava sve okolnosti kako bi utvrdila je li bilo propusta ili nemara. Kaznene prijave zasad nisu podnesene.

Svake godine u SAD-u umre 40 djece od toplinskog udara, većinom zato što ih roditelj ili skrbnik zaborave u automobilu, navodi američki Odjel za promet, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari