ČOVJEK S MASKOM

Video | Djevojke o čijem transparentu svi pričaju priznale: ‘Telefon nam je zvonio 500 puta, a Gvardiol…’

Svi su na dočeku zapazili golemi transparent na koj su poduzetne djevojke napisale svoj broj telefona u nadi da će ih Joško Gvardiol nazvati. Više u video prilogu!

Najbolji mladi igrač prvenstva službeno je Argentinac Enzo Fernandez, iako svi mi znamo da je to zapravo Joško Gvardiol. Nagradu nije dobio, ali ovo će svakako ostati upamćeno kao njegovo prvenstvo.

Svi već mjesec dana pričaju o njemu

I predsjednik i premijer i domaći i strani mediji: Svi već mjesec dana pričaju o njemu. Da je čudo, da je najbolji stoper na svijetu, Jurgen Klinsmann kaže da je on najveći dobitnik Mundiala, dva su ga različita sportska lista uvrstila u najbolju ekipu prvenstva.

Priča se da ga žele kupiti Chelsea, Manchester City i Real Madrid, priča će se da će biti najskuplji stoper na svijetu, za njega nude više od 100 milijuna eura.

Foto: Danas.hr

Tim zanimljivije jer se radi o skromnom mladiću, nema tko ne zna za njegovog oca koji radi u ribarnici na Dolcu, nema tko nije vidio njegov simpatični status kad je s 13 godina pitao – ide li tko na trg. Zato je sinoć bio jedna od najvećih zvijezda, a mali privatni doček napravili su mu susjedi u Kerestincu, gdje je roditeljima kupio kuću.

Koliko je popularan čovjek s maskom dobro govore i scene s jučerašnjeg dočeka. Među stotinu tisuća ljudi na ulici, svi su zapazili dječaka koji je nosio masku poput njegove. A svi su zapazili i golem transparent na kojem su poduzetne djevojke napisale svoj broj telefona, u nadi da će ih Joško nazvati. E pa telefon im je od jučer zazvonio 500 puta- srećom javile su se našem Rikardu Stojkovskom, izvještava RTL danas.hr.

Nisu ni mogle odgovoriti na sve pozive

“Dobile smo jako, jako puno poziva, još čekamo onaj pravi”, rekla je Gloria Olić.

Na pitanje je li možda nazvao i Gvardiol dodaje kako se nisu javljale na svaki poziv. “Zaljubile smo se u igru, definitivno”, odgovara na pitanje je li stvarno zaljubljena u Joška. “Ideja o plakatu je došla random.”

Gabriela Pravdić ističe kako su njega odabrale, a ne recimo Livakovića, jer se najviše iskazao, a Gloria dobacila “Livaković je zauzet”. Što se tiče igre, ističu i Livakovića, dodaju Juranovića koji se osobito iskazao u Brazilu. Ali, ipak, jedan je Joško Gvardiol.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari