POŽALILA SE

Dobila kaznu zbog ‘cuganja’ na ulici pa objavila video: ‘Pazite ljudi, u Hrvatskoj su se pravila promijenila’

Foto: TikTok screenshot

Turistica se opustila na ulici u Splitu i završila s kaznom

Na TikToku se proširio video turistice koja je u Splitu zaradila kaznu jer je pila alkohol na ulici.

Na videu se može vidjeti mlada djevojka koja maše papirom i govori kako joj je vruće, a onda postane jasno da u ruci drži uplatnicu.

“To je samo kazna od 150 eura za konzumiranje alkohola na ulici u Hrvatskoj. Pazite ljudi, pravila su se promijenila”, govori djevojka u videu.

Video je objavljen na TikTok profilu Split Boat Party te ima gotovo pola milijuna pregleda.

@splitboatparty

Read it n weep #fyp #foryou #split #croatia #boatparty #europesummer tiktok we are 24 year old trained professionals in swimsuits ♬ original sound – Split Boat Party

Mnogi Hrvati i stranci su se javili u komentarima

“Drago mi je da si dobila kaznu”, “Ne znam kako si uspjela dobiti kaznu. Prvi put čujem za ovo u Hrvatskoj, a pijem već godinama”, “Trebali su te kazniti s 500 eura”, “I u Španjolskoj pišu kazne”, “Napokon”, samo su neki od komentara.

Inače, ostala pravila za čije kršenje se dobiva novčana kazna uključuju zabranu vršenja nužde na ulicama, glasnog vikanja po gradu te šetanja u bikiniju ili bez majice, javlja Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari