DONOSIMO UGOVORE CRNOJA-GRAD SAMOBOR: Crnoja zaprijetio tužbom, MOST postavio ultimatum HDZ-u?

Foto: facebook Hrvatska uživo

Iz Ministarstva branitelja stiglo je priopćenje kojim se prijeti tužbom svim nakladnicima i novinarima koji su pisali o aferama novog ministra Mije Crnoje

Nakon brojnih teških optužbi na račun novog ministra branitelja Mije Crnoje, oglasilo se i Ministarstvo branitelja koje u priopćenju poručuje kako su sve optužbe na račun Crnoje izmišljotine. Najavljuju i tužbe protiv svih medija koji su objavili ove informacije.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Povodom niza medijskih napada posljednjih dana vezanih uz novog ministra Hrvatskih branitelja ovim putem se odlučno opovrgavaju medijski navodi koji su doveli u pitanje poštenje, osobni integritet i čast ministra.

Sve što je proteklih dana izgovoreno u medijskom prostoru glede ministrovog stambenog pitanja, navodnog nasilničkog ponašanja te nepoštivanje pravne države, ovim putem najodlučnije demantiramo.

U tom kontekstu ovlašteni smo priopćiti javnosti da će ministar hrvatskih branitelja zatražiti kaznenu i materijalno odgovornost protiv svih nakladnika i novinara koji su sudjelovali u skandaloznoj i sramotnoj harangi. Cijela ta kampanja zapravo je usmjerena na razbijanje suradnje MOSTA i Domoljubne koalicije te u konačnici rušenju nove Vlade Republike Hrvatske.

S druge strane, neslužbeno doznajemo kako je Most postavio ultimatum HDZ-u da se novi ministar branitelja zbog brojnih afera mora ekspresno smijeniti.

Kako doznajemo, Most zasad nije postavio nikakav konkretni rok, ali naši izvori kažu da je pritisak na HDZ prilično jak.

Vijesti. hr

Foto. facebook Hrvatska uživo

MINISTAR CRNOJA PREKRŠIO UGOVOR S GRADOM SAMOBOROM

Kako javlja HRT-ova emisija „Hrvatska uživo“, ministar Mijo Crnoja 2010. potpisao je Ugovor s Gradom Samoborom prema kojem mu se ustupa građevinsko zemljište za izgradnju kuće, a na kojem ima prijavljeno prebivalište.

Prema čl.3 Ugovora imao je rok od 3 godine da izgradi kuću na tom mjestu. On to nije učinio, a čl. 4. Ugovora propisuje da to zemljište mora vratiti Gradu Samoboru.

Kako to do sada nije učinio, Grad Samobor najavio je poduzimanje svih zakonom propisanih mjera. Za izgradnju kuće dobio je i kredit od 56 000 eura. Pravo na dodjeljivanje zemljišta ostvario je prema Zakonu o pravima hrvatskih branitelja.

grad samobor

grad samobor2

grad samobor3

grad samobor4

grad smaobor5

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari