'MISLI NA DRUGE. CIJEPI SE!'

Dostupan novi ‘okvir’ za profilnu fotografiju na Facebooku, a ima ga i Beroš!

Foto: Facebook/Vili Beroš

Od subote, kada stiže cjepivo, trebala bi krenuti klasična kampanja, a uz plakate, brošure i spotove planiraju se i javna cijepljenja poznatih osoba

U tijeku je velika kampanja za promicanje cijepljenja u Hrvatskoj, a najnoviji korak napravljen je na Facebooku gdje korisnici sada mogu na svoju sliku profila dodati i okvir “Misli na druge. CIJEPI SE”.

Podsjetimo, simbolično cijepljenje nakon Božića, kada dolaze prve doze Pfizerovog cjepiva, početak je konkretnije kampanje kojom Vlada planira nagovoriti najmanje 70 posto građana da se cijepe.

Od subote, kada stiže cjepivo, trebala bi krenuti klasična kampanja, a uz plakate, brošure i spotove planiraju se i javna cijepljenja poznatih osoba.

Ministar zdravstva Vili Beroš objavio je na svom Facebook profilu mogućnost postavljanja novog “frame-a”, odnoso, okvira za sliku profila kojim se poziva građane da na svojevrstan način sudjelu u kampanji.

Pokažite svoj pozitivan stav o cijepljenju. Dodajte na svoju profilnu sliku “frame” Misli na druge. CIJEPI SE! www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=833428120781887

Objavljuje Vili BerošČetvrtak, 24. prosinca 2020.

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views