OČEKUJU KONTEJNER

Dovezli im kamp kućicu punu škorpiona! Obitelj s 13 članova užasnuta, ne ulaze u takvu trulež

Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Da je ljudima na potresom pogođenom području potrebna pomoć znamo već svi, no obitelj Jurković je, nažalost, dobila neupotrebljivu kamp-kućicu

Ljudima na potresom pogođenom području pomoć je prijeko potrebna, ali ponekad se i u najboljoj namjeri dogodi da ljudi pogriješe. Tako je obitelj Jurković dobila neupotrebljivu kamp-kućicu u kojoj ima škorpiona. U okolici Petrinje, obitelj Jurković s 13 članova dobila je razbijenu kampericu koja je puna škorpiona, piše 24sata.

Kamp-kuća nije u dobrom stanju

Kampericu je obitelj dobila zbog toga što im se u razornom potresu, koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju, srušila kuća. Sada su na parkingu pronašli svoje utočište. Kako kažu, donirana im je kamp-kućica. No, ona stvarno nije u dobrom stanju. Osim u kamp-kućici spavaju i u autima te na madracima koji su ispod cerade.

Jedan od članova obitelj, mobitelom je snimio škorpione koji su hodali po kamp kućici. Zbog toga, kažu, uopće ne ulaze u nju. Škorpione su pronašli u jednoj od kutija sa stvarima koja je došla zajedno s kamp kućicom, rekli su za 24sata.

Sada očekuju kontejner koji bi im trebao ubrzo stići kako bi se mogli sakriti od zime koja dolazi, a zahvaljuju ljudima koji su im dopremili dobru kućicu u koju se smjestilo pola obitelji.

Danas.hr/Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari