LIJEPA INICIJATIVA

Dubrovčanin ima prijedlog: ‘Pilotima kanadera i njihovim obiteljima dajmo besplatno ljetovanje’

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Vlasnik agencije za prijevoz Andrija Bratičević predložio je da se pilotima kanadera i njihovim obiteljima ponudi besplatno ljetovanje u Dubrovniku

Na intervencijama gašenja požara u Župi dubrovačkoj sudjeluje 95 vatrogasaca i 26 vatrogasnih vozila, a požar gase i kanaderi.

Dubrovčani, Župljani i Konavljani puni su riječi hvale za hrabre vatrogasce koji se i dalje bore s vatrenom stihijom i nadljudskim naporima pokušavaju staviti požar pod kontrolu.

Dubrovački dnevnik piše da je Dubrovčanin i vlasnik agencije za prijevoz, Andrija Bratičević, predložio da se pilotima kanadera i njihovim obiteljima ponudi besplatno ljetovanje u Dubrovniku.

“Ljudi ako se slažete da je kontaktirati Hrvatsko Ratno Zrakoplovstvo za te pilote i obitelji dati im sedam dana ljetovanja kod nas gratis, da ih mi vozimo, riješiti im karte za Zidine, Lokrum, Žičaru…”, dao je ideju Bratičević u grupi Radari i kontrole Dubrovačka županija.

Inače, na intervenciji gašenja požara sudjeluju Intervencijska vatrogasna postrojba Dubrovnik, JVP-ovi Dubrovački vatrogasci, Dubrovačko primorje i Konavle, DVD-ovi Čilipi, Putnikovići i Župa, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari