'OPRAŠTAM DITETU KOJE JE UBILO MOJU DICU'

Video | ‘Duša mi se raspada…’: Mještani Kaštela se opraštaju od poginulih sestara, potresne poruke majke i brata slamaju srce

‘Duša mi se raspada ljubiti mrtvo i ledeno tilo vaše, zašto srce ne pukne da vaša mater sa vama bude danas’, stoji u Facebook objavi majke dviju djevojaka koje su poginule u nesreći kod Dicma. Više u videoprilogu RTL-a!

Gradonačelnik Kaštela današnji dan 10. lipnja proglasio je Danom žalosti zbog tragične smrti sestara Kelam.

Isti dan je i posljednji ispraćaj Jelene i Petre, koje su poginule u petak nešto poslije ponoći. Priključivale su se na cestu kada je na njih naletio mladić. Imale su tek 25, odnosno, 21 godinu, jedna od njih je upravo proslavila rođendan.

Mještani Kaštela opraštaju se od djevojaka emotivnim porukama. Osobito su potresne poruke brata i majke poginulih sestara.

“Dragocjena je u očima Gospodnjim smrt pobožnika njegovih“ (Psalam 116,15). Lipo spavajte sestrice moje, anđeli moji”, napisao je brat Nikola.

‘Duša mi se raspada’

“Imam ruke koje su vas grlile dajem vas Majci Gospi nek vas čvrsto zagli dok dođe mater vaša dico moja lipa i dobra. Hvala Isusu šta mi vas je dao da vas malo imam, da vas ljubim, da vas grlim… Neka vas čuva dok ne dođe mater vaša dico moja dobra, dico moja lipa.

Duša mi se raspada ljubiti mrtvo i ledeno tilo vaše, zašto srce ne pukne da vaša mater sa vama bude danas. Mi smo Kršćani mi opraštamo tako sam i vas učila, vaša mater dico moja oprašta ditetu koje je ubilo moju dicu.”, napisala je majka, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari