STRAŠNA TRAGEDIJA

Dvomjesečna beba umrla u kontejnerskom naselju u Petrinji

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Beba je imala problema sa zdravljem i umrla je, doznajemo, u snu. Obitelj ima još jedno dijete

Glasnogovornica Policijske uprave sisačko-moslavačke, Maja Filipović potvrdila nam je smrt djeteta u kontejnerskom naselju na području Petrinje. Kazala je da je policija dojavu o smrti djeteta zaprimila jutros od bolnice u Sisku. Umrlo je dvomjesečno dijete, rekla nam je, i zasad nema sumnje u nasilnu smrt.

“Nadležno tužiteljstvo je naložilo obdukciju tijela djeteta u Zavodu za sudsku medicinu. Najvjerojatnije je riječ o prirodnoj smrti”, potvrdila nam je glasnogovornica.

Tragedija se dogodila u kontejnerskom naselju u Petrinji. Doznajemo da je beba imala urođenu manu te problema sa štitnjačom zbog čega je od rođenja na terapijama. Također, nema naznaka zanemarivanja, kao ni tragova nasilne smrti. Radi se o dječaku, koji je, nažalost, preminuo u snu.

Smrt malenog dječaka potresla je cijeli kraj, te je roditelje dana posjetila i gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes. “Ja i zamjenik župana bili smo kod roditelja. Beba je, nažalost, rođena s nedostatkom na štitnjači i bila je liječena”, rekla je gradonačelnica Komes za RTL Danas.

U kontejnersko naselje stigla je Hitna pomoć i počeli s reanimacijom. Dječaka su prevezli u sisačku bolnicu, no nedugo nakon dolaska proglašena je smrt. Gradonačelnica Komes je rekla da će obitelji preminulog dječaka ponuditi smještaj u čvrstom objektu kako više ne bi bili u kontejneru. O tome će nakon sprovoda djeteta. Obitelj ima još jedno dijete.

Inače, u tri kontejnerskom smještaju i dalje živi 1600 ljudi koji su u kontejnerima dobili privremeni smještaj nakon potresa, poiše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari