POZNATI PJEVAČ

Erupcija oduševljenja na ulicama Dohe! Grdović se popeo na stolicu i zapjevao!

Idi na originalni članak
Foto: facebook video

On se u svom stilu potrudio da veselja ne nedostaje pa nam je tako čitatelj poslao snimku na kojoj se vidi naš glazbenik kako s navijačima pjeva svoj hit “Dalmatinac sam. Grdović se popeo na stolicu i zapjevao “Nema meni do mog juga i do mojih borova, svo bi zlato ovog svita, za moj bili kamen da”. Pjesma se ori Katarom, a samo neka ovakva atmosfera ostane i nakon utakmice

Oglas

Kao što smo i jutros objavili, među navijačima koji su uspjeli uloviti let za Katar je i pjevač Mladen Grdović.

On se u svom stilu potrudio da veselja ne nedostaje pa nam je tako čitatelj poslao snimku na kojoj se vidi naš glazbenik kako s navijačima pjeva svoj hit “Dalmatinac sam”.

Grdović se popeo na stolicu i zapjevao “Nema meni do mog juga i do mojih borova, svo bi zlato ovog svita, za moj bili kamen da”.

U Katar su stigle još neke poznate osobe iz svijeta sporta, ali i politike.

Medijima su se obratili predsjednik Hrvatskog sabora Goran Jandroković, ali i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman. Tu je i Damir Vrbanović, bivši branič Hrvatske Josip Šimunić, napadač Ivan Klasnić i veznjak Niko Kranjčar. Tu je i višestruki europski prvak automobilističkih utrka, 59-godišnji Dubrovčanin Niko Pulić, prenosi danas.hr.

Pjesma se ori Katrom, a samo neka ovakva atmosfera ostane i nakon utakmice.

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo:

Exit mobile version