OVOME NEMA KRAJA

Eto, sad su poskupjele i cigarete: Pogledajte nove cijene

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Cigarete za koje su izvršene promjene maloprodajnih cijena u eurima iskazane su i označene žutom bojom

Usklađivanjem trošarina na duhanske prerađevine i duhanske proizvode zbog uvođenja eura od 1. siječnja 2023. neke su cigarete poskupjele za 0,05 eura, a dio ih je i pojeftinio. Carinska uprava sada je objavila nove cijene cigareta.

Cigarete za koje su izvršene promjene maloprodajnih cijena u eurima iskazane su i označene žutom bojom u tabelarnom prikazu, a cijeli popis je dostupan OVDJE.

Marlboro Gold poskupio za skoro dvije kune

Marlboro sada košta 4,70 eura, a Marlboro Gold 4,90 eura. Cijena je promijenjena i za Marlboro Fine Touch i Marlboro Touch koji sada koštaju 4,40 eura. Marlboro Gold prije uvođenja eura koštao je 35 kuna, a sada košta 36,9 kuna.

Za Philip Morris je sada potrebno izdvojiti 4,10 eura, a za Chesterfield Original, Blue i Silver točno 4 eura.

Cijene su promijenjene i za druge vrste cigareta, poput Dunhilla koji sada košta 4,40 eura. Kutija Lucky strike orginal sada košta 4,30 eura, Pall Mall 3,90 i 4,00 eura, ovisno o vrsti, dok je za Davidoff Gold sada potrebno izdvojiti 4,70 eura, prenosi net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari