EURO 2024.

Euro bez najvatrenije navijačice: Bivša predsjednica Kolinda teško hoda, mogla bi propustiti nastup Hrvatske

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Da joj hodanje predstavlja problem, moglo se primijetiti prošle nedjelje kad je sa suprugom Jakovom izašla na biralište, piše Net.hr.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović poznata je kao velika ljubiteljica sportskih natjecanja, a posebno nastupa hrvatskih reprezentacija na velikim natjecanjima. Dosad ih je s tribina sva u crveno bijelim kockicama uvijek bodrila, utakmice nije propuštala, žestoko bi navijala.

Mnogi još pamte Svjetsko prvenstvo u Rusiji kada je ova vatrena navijačica euforično navijala na svakoj utakmici i privukla pažnju svjetske javnosti.

Nije propustila ni Svjetsko prvenstvo u Katru kada je pokazala da je bezrezervno, i kad nije u predsjedničkoj funkciji, uz hrvatsku reprezentaciju.

No, čini se da će strastvena navijačica propustiti prvu utakmicu hrvatske reprezentacije u Euru 2024. Planirala je odlazak u Njemačku da ih svojski bodri kao i dosad, ali bivša predsjednica ima zdravstvenih problema.

Kako doznajemo, vrlo je vjerojatno da je nećemo vidjeti u subotu na tribinama u Berlinu. Ima velikih problema s koljenom. Naime, riječ je rupturi (puknuću) meniskusa lijevog koljena.

“U velikim je bolovima i teško hoda “, kazala nam je Kolindina asistentica Iva Kovačević.

To se moglo primijetiti i prošle nedjelje kad je snimljena sa suprugom Jakovom na glasanju. Polako i pažljivo, s noge na nogu, hodala je prema biračkom mjestu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari