FACEBOOK ZAPOŠLJAVA HRVATA: Ovo su uvjeti koje morate zadovoljiti!

Glassdoor piše da prosječna godišnja plaća za ovo radno mjestu u Dublinu iznosi 41.000 eura

Facebook je traži stručnjaka zaposlenog na puno radno vrijeme u Dublinu. Riječ je o poslu u odjelu za tržišne operacije, i to za područje Hrvatske.

Odjel za tržišne operacije zadužen je za sigurnost korisnika najveće svjetske društvene mreže, a kandidat koji na kraju dobije posao radit će u timu zaduženom za hrvatsko tržište.

Osoba koja dobije posao će odgovarati će na upite hrvatskih korisnika i rješavati probleme vezane uz njihove korisničke račune, pregledavat će sadržaj prijavljen za zlorabu pravila te će kvantitativno i kvalitativno analizirati interakciju korisnika Facebooka i Instagrama iz ove regije kako bi se poboljšala korisnička podrška na hrvatskom tržištu.

Kao uvjete zapošljavanja naveli su fakultetsku diplomu, dvije i više godine iskustva (poželjno na analitičkim poslovima, poznavanje alata kao što su Excel i SQL je bonus), sposobnost strateškog razmišljanja i samostalnog rada u uvjetima kad treba odabrati prioritete, dobro poznavanje domaćeg tržišta…

Plaća se u oglasu ne navodi, ali internetska stranica Glassdoor piše da prosječna godišnja plaća za ovo radno mjestu u Dublinu iznosi 41.000 eura, odnosno 3400 eura mjesečno, što je više od 25.000 kuna.

Rok za prijavu nije naveden, ali može se pretpostaviti kako će vrlo brzo biti zatrpani životopisima pa nemojte dugo čekati.

Prijaviti se možete OVDJE.
Vijesti.hr

VIDEO DANA: