BRAVO OPATIJCI! Opatija prvi grad u Hrvatskoj koji ima informativnu ploču s Mapom dječjih igrališta!

Uz mapu na informativnoj ploči nalaze se i informacije o Gradu Opatiji – prijatelju djece

Uoči Dana Grada Opatije, Društvo „Naša djeca“ Opatija i predstavnici Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije postavili su informativnu ploču s mapom 31 dječjeg igrališta s opatijskog područja na Slatini (Info ploča Festival Opatija) i na dječjem igralištu „Vijolica“.

4

Grad Opatija postao je prvi grad u Hrvatskoj koji ima Mapu dječjih igrališta – vodič kroz 31 igralište za djecu ucrtano na planu grada, s kratkim opisom i fotografijom te pravilima ponašanja na igralištima, a uz mapu na informativnoj ploči, nalaze se i informacije o Gradu Opatiji prijatelju djece i Dječjem gradskom vijeću Grada Opatije (DGV) na čiju su inicijativu i izrađene Mapa dječjih igrališta i informativna ploča.

2

Informativna ploča s mapom dječjih igrališta razumljiva je i turistima jer je njezin sadržaj, osim na hrvatskom napisan i na engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku.

1

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja
Views Views