KIARA ZA ŽIVOT

Malena Kiara otputovala je u Ameriku! U bitku protiv zloćudnog tumora vodi ju veliko srce Hrvata

Foto: Matija Habljak/Pixsell

Za liječenje je prikupljeno 15 milijuna kuna, a 3 milijuna osigurana su i iz zaklade Mila Rončević

Sedmogodišnja Šibenčanka, Kiara Goršić, oko 6 sati jutros poletjela je za Ameriku gdje će biti podvrgnuta eksperimentalnom liječenju rijetkog i agresivnog zloćudnog tumora na mozgu.

Hrvatska je naime opet pokazala da ima srce te je prikupljeno 15 milijuna kuna, a 3 milijuna osigurana su i iz zaklade Mila Rončević. Tim novcima omogućeno je liječenje malene Kiare te boravak u San Franciscu gotovo godinu dana.

Foto: Matija Habljak/Pixsell

Kiara je sa zagrebačke zračne luke otputovala s majkom, ocem i mlađom sestrom, a obitelj nije skrivala koliko im ovo sve zaista znači. Ranije su naime za RTL rekli kako su iznimno zahvalni svima na pomoći te kako je ovime Kiara dobila šansu za život.

Foto: Matija Habljak/Pixsell

Liječenje bi čini se moglo koštati i više od 30 milijuna kuna, a obitelj je pokušala skupiti polovicu tog iznosa. U tome su im pomogli sugrađani, prijatelji, susjedi, ali i brojni njima nepoznati Hrvati. Za Kiaru se naime trčalo, jedrilo i volontiralo, a nju sada čeka vlastita bitka, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari