MOSTOV VIKEND SEMINAR

MOSTOVCI NA PLATKU: Petrov, Grmoja, Raspudić, Miletić… “trenirali” za buduće političke okršaje

Foto: Facebook/M. Miletić
Završio je MOSTly Talks – prvi nacionalni Mostov vikend seminar
Stotinjak Mostovaca tri dana proveli su na Platku u druženju, edukaciji i planinarenju, a o samom okupljanju je građane putem objave  na svojoj Facebook stranici obavijestio Mostov zastupnik – Marin Miletić.
Skup je otvorio domaćin, u ime organizatora Mosta PGŽ Josip Katalinić, nakon Josipa smo se ljudima obratili Božo Petrov i Marin Miletić. Prvi dio subote prošao je u predavanjima Nine Raspudića koji je govorio o utjecaju medija na društvo”,  navodi Miletić.
Petrov i Grmoja su predstavili nastanak i razvoj Mosta te su najavili pobliže velike novosti u stranci do kraja godine. Potom je uslijedio okrugli stol sa saborskim zastupnicima: Grmojem, Raspudićem, Miletićem i Troskotom na kojoj su odgovarali na pitanja Mostovaca iz čitave Hrvatske.
Kristina Bakula, organizacijska tajnica je vodila popodnevnu debatu mladih. Uvaženi profesor Robert Podolnjak je secirao koruptivne sustave lokalne samouprave i načine borbe protiv iste.”
Mladi visoko obrazovani ljudi su najveća snaga Mosta. Branimir Pervan je analizirao D’hontove i Websterove metode i učinke spuštanja izbornog praga na 3%. Matko Zurak je govorio o umjetnoj inteligenciji u razvoju političkih kampanja, Zvonimir Troskot o financijskoj stabilnosti Hrvatske. Bruno Rukavina je približio tematiku vanjske politike i procese vanjske politike okupljenim Mostovcima.”
Marin Miletić je predstavio riječki tim te svjedočio o razlozima ulasku u politiku.
”MOSTly talks je proveden pod svim epidemiološkim mjerama. Sudjelovali su koordinatori i predstavnici MOST-a Istre, Kvarnera, Osijeka, Zagreba, Splita i otoka”, poručio je Miletić.
Foto: Facebook/M. Miletić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari