SVE SE ISPRAZNILO

Pogledajte ovo: Opustošene police svjedoče ‘apokalipsi’ zbog (ne)radnih nedjelja! ‘To je jučer bilo pravo ratno stanje’

Foto: Facebook/ Halo inspektore

Prva ovogodišnja nedjelja u Zagrebu je izazvala kaos. Kako je u subotu bio praznik, tako trgovine nisu radile, ali je u nedjelju Avenue Mall centar otvorio svoja vrata kupcima. I nastao je kaos

Opustošene police nisu uobičajen prizor još od pandemije, ali jedna Facebook objava dokazala je da “grabljenja” po trgovinama još ima. Na stranici “Halo, inspektore” objavljene su fotografije jučerašnjeg stanja u jednoj trgovini. Naime, kako su mnoge trgovine spojile subotu i nedjelju, oni koji su radili ovaj prvi vikend u 2024. imali su pune ruke posla, piše RTL-ov Danas.hr.

ruke posla

Image

Foto: Halo, inspektore/Facebook

“Kao da je sutra apokalipsa”, jedan je od komentara. Tako i izgleda. U objavi pišu da su trgovkinje “padale s nogu”, ali i da se kupovalo baš sve – od povrća i mliječnih proizvoda pa sve do higijenskih potrepština jer “sve što se moglo staviti u košare ili kolica se uzimalo”, tvrde u objavi.

Image

Foto: Halo, inspektore/Facebook

Police gotovo bez ičega, stoji u objave, govore “toliko o tome koliko su građani Hrvatske (zaista) za neradne nedjelje i spremni na ‘preživljavanje’ dva neradna dana u komadu”.

Image

Foto: Halo, inspektore/Facebook

U komentarima se građani uglavnom slažu – “jadne žene koje su radile”, a slažu se i da su prizori kao da je “ratno stanje”, “vrijeme karantene”, “apokalipsa” ili “sudnji dan”.

Image

Foto: Halo, inspektore/Facebook

“Ovo postaje sve jadnije. Suosjećam s trgovcima jer sam i sama radila taj posao više od 15 godina! Ili kompletno sve zatvoriti, nikakvo brojanje radnih nedjelja ili sve otvoriti i adekvatno platiti radnika! Ovo s radnim/neradnim nedjeljama je kontradiktorno! I mi smo doma ostali bez kruha i, zamisli, zamijesila sam kruh za čas, a djeca i muž su presretni”, jedan je od komentara.

Image

Foto: Halo, inspektore/Facebook

“E, moj narode”, “Rat počinje”, “Kažu skupo”, “Jeb**a je ta glad”, “Što mislite zašto Bog nije dao ljudima na Noinu arku?”, komentiraju pratitelji stranice.

Image

Foto: Halo, inspektore/Facebook

U objavi pišu, iako je bio kišan dan, parking je bio pun, neviđena gužva i kolone automobila. “Padale” su i psovke, tvrde, i trgovaca i potrošača.

Image

Foto: Halo, inspektore/Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari