FOTO Ovo su sestre i dijete koje je pomahnitali ubojica hladnokrvno ubio u Zagrebu

Ubijene su sestre Maja i Josipa T. 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Maja bi za osam dana slavila 35. rođendan

U zločinu kakav se ne pamti u novijoj hrvatskoj povijesti, ubijeno šestero osoba od kojih je jedno dijete u dobi od 10 godina.

FOTO Masakr u Zagrebu: Ubio šestero ljudi! Preživjela samo beba

Pomahnitali ubojica je u kući u Cimermanovoj ulici na zagrebačkoj Kajzerici nasmrt izrešetao dva muškarca, tri žene i dijete dok je čudom preživjela jedino beba koja je neozlijeđena i zbrinuta.

Kako Vijesti.hr neslužbeno doznaju, među ostalima, ubijene su i sestre Maja i Josipa T., a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin.

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Nesretna je Maja za osam dana trebala proslaviti 35. rođendan.

Prema prvim i neslužbenim informacijama, ubojica je najvjerojatnije Majin dečko.

Pozivajući se na izjave svjedoka mediji javljaju da su se prije pucnjeva iz kuće čuli ženski krici pa nagađaju da je riječ o ubojstvu iz ljubomore jer je jedna od ubijenih navodno bivša supruga ubojice

Na mjesto krvoprolića je sinoć sat vremena iza ponoći stigao i Marko Rašić, načelnik Policijske uprave zagrebačke.

“Noćas oko 21.30 policija je zaprimila više dojava da je u Cimermanovoj ulici došlo do uporabe vatrenog oružja. Dolaskom na mjesto zločina zatečeno je 6 mrtvih osoba, dvije muške, tri ženske osobe i jedno dijete. Zatečeno je i jedno dijete koje je neozlijeđeno i zbrinuto. Možemo reći i da imamo jednu osobu koju dovodimo u svezu s ovim djelom i za tom osobom se traga. Osoba još nije uhićena. Ubijeno je dijete starosti 10 godina, a beba je neozlijeđena i zbrinuta”, kazao je noćas načelnik PUZ-a.

U potragu su bile uključene sve policijske snage te se ona provodi na području cijele RH.

Rašić je kazao i kako je na toj adresi već bilo postupanja 2011. godine, ali se ovaj događaj ne dovodi u svezu s ovim masakrom. O motivima u tom trenutku nije mogao ništa reći.

Zagrebačka policija potvrdila je u 4.10 sati da je ubojica s Kajzerice počinio samoubojstvo.

“Još tijekom očevida policija ga je locirala u Brezovici. Prilikom uhićenja počinio je samoubojstvo”, napisali su u poruci iz policije.

Više detalja bit će poznato nakon konferencije za novinare PU zagrebačke.
Sanja Petrović
Foto: Facebook

Pogledajte VIDEO:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari