EKSPLOZIVNA NAPRAVA DEAKTIVIRANA

Panika u Porscheovom servisu u Zagrebu: U hladnjaku automobila bilo je postavljeno pola kile eksploziva!

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Policija i pirotehničari ispraznili su u ponedjeljak servis Porsche Inter Auto na zagrebačkom Jankomiru.

”Oko 13 sati zaprimili smo dojavu o mogućoj eksplozivnoj napravi u servisu u Škorpikovoj ulici. Na terenu su pirotehničari koji još istražuju o čemu se radi”, kazali su u Policijskoj upravi zagrebačkoj za Vijesti.hr

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Policija je deaktivirala eksplozivnu napravu koja je oko 13 sati pronađena u automobilu u servisu na zagrebačkom Jankomiru, doznaje se u policiji koja ističe da nema opasnosti za građane.

“Policijski službenici došli su u servis i deaktivirali eksplozivnu napravu pa više nema opasnosti za građane”, kazala je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Marija Goatti.

Dodala je da slijedi utvrđivanje okolnosti ovog događaja, odnosno da policija treba otkriti o kakvoj je eksplozivnoj napravi riječ i kako se našla u automobilu.

Prema neslužbenim podacima radnici su pronašli eksplozivnu napravu ispod karoserije automobila koji je muškarac doveo na servis zbog struganja iza kotača.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari