Pavlić sve bliže cilju svog Križnog puta: ‘Pozivam sve, i lijeve i desne, da se ujedinimo i osiguramo sigurnost djeci!’

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Saša Pavlić je pozvao sve u Hrvatskoj – lijeve i desne, vlast i opoziciju, vjernike i ateiste – da se ujedine i ne dozvole da ikad više netko dijete ostane bez liječničke terapije

Riječanin Saša Pavlić koji je u subotu krenuo na Križni put kako bi ukazao na nepravedne odluke Vlade i istaknuo činjenicu kako vladajući smognu novca za kupiti borbene zrakoplove, ali ne i za liječiti bolesnu djecu, proveo je noć u Severinu na Kupi.

https://twitter.com/SasaPavlic/status/981075006250737664

Danas s jutarnjim satima nastavio je prema Zagrebu, a od jučer ima i suputnika. Radi se o riječkom aktivistu Marinu Stošiću Miočiću, koji se pridružio Pavliću i sada mu pomaže nositi križ težak četrdesetak kilograma.

Bez pomoći, priznaje i sam Pavlić, teško bi stigao do cilja – Vladine središnjice na Markovom trgu.

https://twitter.com/SasaPavlic/status/981014059733700611

Cilj je, kako je na Twitteru napisao Pavlić, danas stići do Jastrebarskog. To je tek 30-ak kilometara nadomak Zagreba i cilja ovog “križnog puta”. Našalio se i napisao da je sreća da je iz Rijeke, a ne iz Splita ili Dubrovnika.

https://twitter.com/SasaPavlic/status/981049196341071872

Među brojnim susretima koje je doživio od početka svog puta, posebno se ističe onaj jučerašnji. Sašu su naime posjetili roditelji teško bolesne djevojčice koji su dužni 600 tisuća kuna za njezino liječenje.

“Izljubili smo se i izgrlili. Nisam znao što da im kažem, osim da se to nije smjelo dogoditi”, napisao je Pavlić.

Također je pozvao sve u Hrvatskoj – lijeve i desne, vlast i opoziciju, vjernike i ateiste – da se ujedine i ne dozvole da ikad više netko dijete ostane bez liječničke terapije.

Vijesti.hr
Foto: Twitter

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari