PLATAK: Parking danas besplatan, zbog velike količine snijega ralice nisu stigle noćas očistiti cijelo parkiralište

Foto: Riječanin

Prilazna cesta Platku očišćena je besprijekorno i „može se voziti i s ljetnim gumama“ – što naravno ne preporučamo!

Mnogi naši čitatelji, ponukani našom najavom OVDJE i zaista prekrasnim sunčanim danom pohitali su danas ujutro prema omiljenom izletištu Riječana i šire – Platku.

No tamo su naišli na problem, upozorilo nas je nekoliko čitatelja – očišćeno je bilo tek pola parkirališta pred izletištem, zbog čega je velik broj vozača svoja vozila morao ostaviti uz rub prilazne ceste.

Kako smo saznali u telefonskom razgovoru s direktorom Goranskog sportskog centra Alenom Udovičem, problem je nastao zbog toga što je jučer i noćas na području Platka napadala zaista ogromna količina snijega pa ralice jednostavno nisu stigle na vrijeme sve očistiti. Ujutro je u pomoć pozvano još nekoliko dodatnih vozila za čišćenje snijega, a kako bi se u GSC-u odužili izletnicima parking se do kraja dana neće naplaćivati.

Inače, na Platak od jutra pristiže zaista velik broj izletnika koji su prezadovoljni svime viđenim, jer je Platak zaista u posljednje vrijeme toliko „ušminkan“ i obogaćen raznovrsnom ponudom da zadovoljava „ukuse“ i prohtjeve i onih najzahtjevnijih izletnika!

Foto: Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari