OČEVID U TIJEKU

POLICIJA: Osoba koja je upucala policajca pred zgradom Vlade počinila je samoubojstvo

Pixsell

Premijer nije bio u zgradi tijekom napada, a policijski službenici su na adresi Jabukovac pronašli osobu koja odgovara opisu počinitelja

U pucnjavi na zagrebačkom Trgu sv. Marka u ponedjeljak ujutro oko osam sati ozlijeđen je policajac. Policijski službenici su na adresi Jabukovac pronašli osobu koja odgovara opisu počinitelja. Osoba je počinila samoubojstvo. Utvrđuju se sve okolnosti događaja, javlja policija.

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

“Jutros, 12. listopada u 8.06 zaprimljena je dojava o pucnjavi na Trgu svetog Marka u Zagrebu. Prema prvim utvrđenim informacijama jedan policijski službenik je ozlijeđen i njemu se pruža liječnička pomoć”, priopćili su iz MUP-a.

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Ranjenog policajca oko 8.20 sati Hitna pomoć odvela je u bolnicu, a komunicirao je s liječnicima iz Hitne pomoći. Još nije poznato o kakvim se ozljedama radi. Policajac je, saznajemo u Vinogradskoj bolnici, nije vitalno ugrožen, ima nekoliko prostrijelnih rana.

Policajci s pancirkama čuvaju zgradu Vlade. A počinitelj je navodno pobjegao niz Mesničku ulicu.

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Ministar Tomo Medved za N1 komentirao je da se čeka da policija odradi svoj dio posla i da policija uhiti počinitelja. “Možemo reći građanima da je Hrvatska sigurna zemlja, čim ćemo imati više detalja sve ćemo reći”, poručio Medved.

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

To je policajac koji je čuvao ulaz u samu Vladu te je bio na samom ulazu. Na Trgu sv. Marka nalaze se Hrvatski sabor, sjedište Vlade te Ustavni sud. (vijesti.hr)

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari