FOTO) Prestižne nagrade potvrdile kvalitetu ACI marina

Gari Cappelli, Kristijan PaviĆ - ACI marina Rovinj, ekskluzivno priznanje. Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Čak šest marina u sastavu Adriatic Croatia International Cluba (ACI), najvećeg sustava marina na Mediteranu, osvojilo je prestižna priznanja i nagrade kojima su potvrđene kvaliteta usluga u nautičkom turizmu

Prestižna titula marina No.1 pripala je novootvorenoj ACI marini Rovinj, a priznanje je predsjedniku Uprave ACI-a Kristijanu Paviću uručio ministar turizma Gari Cappelli. Dodjela nagrada Zlatno sidro 2019. održala se u sklopu konferencije Budućnost nautičkog turizma u Hrvatskoj, koja se održala u Rovinju.

Posebno priznanje za najveći napredak u nautičkoj sezoni 2019. dodijeljeno je ACI marini Jezera, a priznanje zlatni osmjeh Jadrana – ACI marini Pula.

Nadalje, ACI marina Cres nagrađena je drugim mjestom dok je treće mjesto pripalo ACI marini Skradin. Prvo mjesto zauzela je Marina Punat, a nagradu je uručio ministar Oleg Butković.

Prema ocjenama hrvatskih gostiju, koji su ocjenjivali cjelokupnu kvalitetu usluge, ACI marina Dubrovnik dobila je posebno priznanje Moja najdraža marina. 

 

Uz dodjelu nagrada najboljim marinama na konferenciji su predstavljeni potencijali nautičkog turizma, definirane su razvojne smjernice ali i definirani izazovi i ključni preduvjeti razvoja poput produljenja koncesija i izmjena Zakon o pomorskom dobru i morskim lukama. 

Zaslužena titula najuspješnijih 

Kao vodeća hrvatska nautička tvrtka sa 36 godina tradicije, ACI je nositelj razvoja nautičkog turizma u Hrvatskoj te upravlja sa 22 marine koje broje preko 5.800 vezova.

ACI marine su pri vrhu liste nautičara cijelog svijeta, a uz jasan smjer razvoja svoju ponudu razvijaju svakodnevno.

„Današnje nagrade i priznanja su priznanja svim zaposlenicima i članovima Uprave ACI-a koji posljednje tri godine ulažu intenzivne napore i sredstva u razvoj nautičkog turizma u Hrvatskoj, podizanje kvalitete samih marina, kao i svih pratećih sadržaja. Vjerujemo kako će ove nagrade poslužiti kao motivacija i poticaj za daljnje obogaćivanje nautičke ponude, kojom sasvim sigurno doprinosimo kvaliteti nautičke, ali i hrvatske turističke ponude u cijelosti“, izjavio je prilikom dodjele nagrada predsjednik Uprave ACI-a Kristijan Pavić.

 

O konferenciji

Konferencijom Budućnost nautičkog turizma u Hrvatskoj predstavljeni su svi potencijali nautičkog turizma i njegovi pozitivni učinci na gospodarstvo, definirane razvojne smjernice i potencijalne prepreke razvoju te predložene konkretne mjere koje će nautičkom turizmu dati odgovarajući okvir za njegov održivi razvitak, kako bi se Hrvatska i u budućnosti pozicionirala kao jedna od svjetskih predvodnica ovog važnog segmenta turističke industrije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari