PROMETNI KOLAPS PRED OPATIJOM „Gornja cesta“ preuska za sve koji su danas željeli doći na Dječju karnevalsku povorku

Foto: Ilustracija

U Opatiju se danas sjatilo „sve živo“ što je dovelo do prometnog kolapsa na „Gornjoj cesti“ prema Opatiji i liburnijskom kraju

Danas se u Opatiji u sklopu Karnevala Opatija održava Dječji karnevalski korzo – popularna dječja karnevalska povorka koju tradicionalno rado pohode djeca i roditelji iz Opatije, Rijeke, Lovrana… ali i mnogih drugih mjesta naše županije.

No kako je posjećenost svake godine sve veća i veća, u kombinaciji s današnjim lijepim sunčanim vremenom koje je zamijenilo jučerašnju dosadnu kišicu, u Opatiju se danas sjatilo „sve živo“ što je dovelo do prometnog kolapsa na „Gornjoj cesti“ prema Opatiji i liburnijskom kraju.

Naime, kako je zbog povorke koja se od 13 sati održava u Ulici Maršala Tita od Tržnice do Slatine ta glavna opatijska prometnica zatvorena, sav je promet usmjeren prema jedinoj preostaloj promenoj žili-kucavici, što je dovelo do prometnog preopterećenja pa su mnogi sa svojim vozilima ostali zarobljeni u koloni te zakasnili na Dječju karnevalsku povorku, žale se naši čitatelji.

Kako doskočiti tom problemu dovijaju se godinama neuspješno i opatijska gradska vlast i prometna policija, a možda je nervoznim vozačima u koloni najbolja preporuka za ubuduće – krenite ranije prema Opatiji kada su ovakva i slična događanja u pitanju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari