“TOMO” PONOVNO ZA VOLANOM Grmoja: „Horvatinčić je danas jurio džipom na zelenom valu, MUP bi mu morao oduzeti vozačku…“

Foto: Ilustracija (Sanjin Strukic/PIXSELL)

U Grmojinoj objavi stoji kako mu je prijatelj javio kako je vidio Horvatinčića kako zelenim valom juri u džipu, nazvavši ga ‘tempiranom bombom’

Tomislav Horvatinčić jučer je na općinskom sudu u Šibeniku oslobođen optužbi za pomorsku nesreću u kojoj je život izgubilo dvoje Talijana (OVDJE). A sudeći prema najnovijoj objavi Mostovca Nikole Grmoje, viđen je kako je već danas sjeo za volan svog vozila kojim je upravljao u centru Zagreba.

U Grmojinoj objavi na njegovoj Facebook stranici stoji kako mu je prijatelj javio kako je danas vidio Horvatinčića kako zelenim valom juri u džipu, nazvavši ga “tempiranom bombom”. Komentirao je njegovu oslobađajuću presudu i činjenicu kako mu vozačka nije oduzeta jer je oslobođen.

“MUP bi morao reagirati i odmah zatražiti oduzimanje vozačke dozvole. Da ne bi zbog sinkope proletio na semaforu i opet ubio nedužne ljude”, zaključio je Grmoja.

Objavu Nikole Grmoje prenosimo u cijelosti:

MUP TREBA HITNO UZETI VOZAČKU HORVATINČIĆU

Javlja mi prijatelj da je danas vidio kako zelenim valom u džipu juri tempirana bomba. Tomo Horvatinčić. Čovjek koji povremeno, u vožnji, za volanom, iz čistog mira ostane bez svijesti. To stanje zove se sinkopa. Inače je zdrav. Potvrdila su to čak tri stručnjaka, psihijatra. Čovjek ima desetine prometnih prekršaja, nekoliko prometnih nesreća. Gazio je pješake, divljao džipom, a onda je sjeo u gliser i pokosio turiste. Nevjerojatna je lakoća kojom je ovom čovjeku dozvoljeno da i dalje gazi. Ljude i njihovo dostojanstvo. Sud je svojom oslobađajućom presudom upravo to poručio. Vozačka dozvola mu nije oduzeta, jer je oslobođen. On već sutra može opet sjesti u gliser. MUP bi morao reagirati i odmah zatražiti oduzimanje vozačke dozvole. Da ne bi zbog sinkope proletio na semaforu i opet ubio nedužne ljude.

https://www.facebook.com/nikolagrmojamost/posts/1963374083950065:0

Vijesti.hr
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari