U OPATIJI DO LJETA NOVA ELITNA PLAŽA: Ne sumnjajte, ovu ekskluzivu skupo će(te) (na)platiti!

„Kraljica Jadrana“, Opatija, do ljeta će dobiti novu ekskluzivnu plažu – Royal Beach – sa brojnim sadržajima za dnevni, ali i noćni provod

Nova plaža gradi se uz hotele Royal i Grand hotel 4 opatijska cvijeta smještene na savršenim pozicijama odmah uz more, a sve bi trebalo biti dovršeno do početka ljeta. Plaža će se graditi po najsuvremenijim standardima za takvu vrstu kupališnih objekata, od prirodnih materijala – kamena i prirodnog drva – a posebna će pažnja biti posvećena hortikulturi.

Cijeli tako ambiciozan zahvat u prostoru ima i svoju cijenu – troškovi izgradnje planirani su na oko 3,5 milijuna kuna – no nema sumnje da će ovim sadržajem „Opatija bajna“ dobiti još jedan kupališni prostor na ponos svih te popraviti „krvnu sliku“ ponude, baš u onom dijelu gdje su mnogi gosti imali najviše primjedbi – na neuređene i jednim dijelom zapuštene opatijske plaže s ne baš najčišćim morem.

plaža5

Kako se može vidjeti i na priloženim skicama projekta, na plaži će posebno biti odvojen prostor za djecu na kojem će se odvijati animacijski i drugi programi namijenjeni gostima mlađeg uzrasta. Tu su sunčališta uz samo more i drveni sunčališni “otoci”. Plaža će imati i vrhunsku gastro ponudu te će biti uređeni mali caffé, restoran i bar.

plaža4

Prema ovim najavama riječ je svakako o eltinom kupališnom sadržaju koji će međutim biti otvoren i za Opatijce, a ne samo goste spomenutih hotela. No po kojoj cijeni, to je sasvim drugo pitanje na koje zasad nema odgovora jer u menadžmentu hotela tek rade izračune i projekcije kako kontrolirati ulaz i naplaćivati korištenje kupališnih sadržaja. Prema iskustvima koja imamo sa sličnim objektima i kupališnim sadržajima na kvarnerskoj rivijeri, sigurno je da svaka ponuda ima svoju (nemalu) cijenu, pa će tako vrlo vjerojatno biti i s ovom.

plaža3

Vrhunska ponuda

Nova opatijska kupališna ekskluziva za dnevni i noćni provod u ponudi će imati odvojeni prostor za wellnes, razne animacijske i druge zabavno-rekreativne programe, a (povlašteni?) gosti će u kupaćem kostimu, na ležaljci, moći naručivati i uživati u vrhunskim gastrospecijalitetima.

plaža2

Foto: milenijhoteli.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari