TRAGEDIJA U PULI

Video | (FOTO, VIDEO) Ovo su roditelji preminulog 15-godišnjaka; Bio je bolestan ali ga oni nisu odveli liječniku

Pixsell

U srijedu u poslijepodnevnim satima u pulskoj bolnici je preminuo 15-godišnjak zbog zanemarivanja i nebrige od strane roditelja

Unazad tri mjeseca djetetu se pogoršalo zdravstveno stanje, no roditelji, koji su osumnjičeni, ga nisu odveli liječniku.

Djetetu se zdravstveno stanje znatno pogoršalo 27. rujna, no osumnjičeni su tek 29. rujna zatražili hitnu medicinsku pomoć, kada je dijete prevezeno u pulsku bolnicu i gdje je, nažalost, preminulo.

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Policijski službenici iz Pule proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da su 45-godišnjakinja i 42-godišnjak počinili kazneno djelo povreda djetetovih prava.

Više u VIDEOPRILOGU:

Prije dvije godine izgubili još jedno dijete

Kako piše Glas Istre, supružnici su prije dvije godine izgubili još jedno dijete.  Naime, u kolovozu 2019., na jezeru Čingi-Lingi u općini Molve u Koprivničko-križevačkoj županiji, utopio se njihov tada 11-godišnji sin. Dječak je stradao dok je bio na kupanju s mamom, bratom i sestrama.

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Kako neslužbeno saznaju, uhićeni supružnici roditelji su bili petoro djece.

Obitelj je ranije živjela u sjevernoj Hrvatskoj, no kako doznaje Glas Istre, već neko vrijeme žive u Istri. No, kako neslužbeno doznajemo, istarska policija do sad nije postupala u toj obitelji.

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Pulski Centar za socijalnu skrb roditeljima koji su privedeni oduzeo troje malodobne djece koji su sada na privremenoj skrbi, prenose RTL Vijesti.

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari