(FOTO & VIDEO) Vatrogasci s riječkog područja i pripadnici Armade među umornim, iscrpljenim i malobrojnim vatrogascima-herojima u Dalmaciji!

Vatrogasno zapovjedništvo PGŽ uputilo je u Dalmaciju ukupno 17 vatrogasaca (JVP Rijeka, JVP Opatija i JVP Krk) sa četiri vozila

Kako smo već javili OVDJE, među umornim, iscrpljenim i malobrojnim vatrogascima-herojima u Dalmaciji su i vatrogasci iz Primorsko-goranske županije ali i navijači HNK Rijeke odnosno pripadnici Armade koji su nesebično, požrtvovno i mudro prepoznali trenutak u kojem se briše svaki navijački rivalitet i pomaže našim ljudima u nevolji pa su pohitali u pomoć gasiteljima požarišta oko Splita i širom Dalmacije.

Zanimljivo je, kako nam javljaju vatrogasci s terena, kako su Riječani u okolicu Spita stigli istovremeno kada i pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boys iz Zagreba pa su gotovo istog trena zajedno prionuli na gašenje vatre i  saniranje požarišta.

Za njima je teško noć, što se vidi i na priloženim fotografijama na kojima su naši dečki polijegali po tlu kako bi uhvatili barem malo sna.

“Tugare….jebena noć je za njima. Momci s Krka i iz Rijeke.” (Foto: Facebook Braco Elezović)

Nakon paklene noći i borbe s vatrom premoreni vatrogasci su danas na izmaku snaga.

Facebook Vatrogasci- Oni su naši heroji

Tako je na Facebook stranici Vatrogasci- Oni su naši heroji objavljene fotografije snimljene kod Žrnovice Put Marine kako iscrpljeni i premoreni vatrogasci leže na podu i hvataju rijetke trenutke odmora. Također su objavljene i fotografije nakon požara koje pokazuju i otkrivaju užas koji je zavladao tim mjestom nakon što ga je poharala vatrena buktinja.

Bi li se ovi premoreni heroji koji su noćas proživljavali pakao složili se Plenkovićom izjavom da je sustav jako dobro funkcionirao?

“U ovoj državi je sve naopako. Umorni, iscrpljeni, malobrojni, bez opreme, brane državu. Oni siti, nalickani, na sigurnom daju izjave da je sve pod kontrolom. I kada ovo prođe, kada obrane i ugase, opet ćemo ih zaboraviti. Do kada?”, samo je jedna od komentara napisan ispod fotografije.

Riječanin/Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari