NAJLUĐA NOĆ NA OTVORENOM: Ulazak u Novu godinu slavio se na trgovima diljem Hrvatske!

Doček nove godine u Dubrovniku (foto: screenshot HTV)

Veselo i uz vatromet mnogobrojni Zagrepčani i njihovi gosti dočekali su Novu godinu na Trgu bana Josipa Jelačića, veselo je bilo i u Splitu, Osijeku, Dubrovniku…

Veselo i uz vatromet mnogobrojni Zagrepčani i njihovi gosti dočekali su Novu godinu na Trgu bana Josipa Jelačića, gdje je sa sugrađanima posljednje sekunde 2015. odbrojavao i gradonačelnik Milan Bandić.

zagreb1

Dobrom raspoloženju na središnjem zagrebačkom trgu, na kojem su se okupile tisuće slavljenika, pogodovala je i povoljna temperatura zraka, koja se kretala oko nula stupnjeva Celzijusa, a dodatno je atmosferu zagrijao 5-minutni vatromet koji je započeo točno u ponoć. Gradonačelnik Bandić je pozdravio sudionike, čestitao im Novu godinu, i kazao: “Hvala vam što ste došli. Uživajte, živjeli!”.

zagreb2

Na organiziranom dočeku na glavnome zagrebačkom trgu građane je zabavljala poznata pjevačica Nina Badrić, grupa Vatra i Teška industrija.

Osim na Trgu bana Jelačića, doček 2016. godine bio je organiziran i u Ledenom parku na Trgu kralja Tomislava, na Zrinjevcu te na Europskom trgu. U gradskom se središtu našlo za svakog ponešto, od onih najmlađih do najstarijih.

Uz spektakularni vatromet Splićani ušli u 2016.

Nekoliko tisuća Splićana i njihovih gostiju okupilo se na Rivi kako bi ispratili Staru i dočekali Novu 2016. godinu, a za njihovo dobro raspoloženje pobrinuli su se grupa Vertigo, TBF, Psihomodo pop i Pero Fullhouse.

Građani su uživali u spektakularnom vatrometu, prije kojeg ih je zabavljala grupa Vertigo iz Požege, a nakon toga jedan od najboljih hrvatskih bendova – splitski TBF-a, koji je zagrijao atmosferu.

split

U prvim minutama 2016. godine zagrebački rokeri – grupa Psihomodo pop nastavila je s dobrom svirkom, a na kraju je na Rivi nastupio Pero Fullhouse.

Doček Nove Godine u Osijeku na središnjem trgu uz valcer i vatromet

Unatoč hladnom vremenu Osječani su Novu Godinu tradicionalno dočekali na središnjem gradskom Trgu Ante Starčevića, u organizaciji grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.

Uz kuhano vino i čaj te nastup tamburaškog sastava “Ravnica” i sarajevske glazbene skupine “Crvena Jabuka”, točno u ponoć, uz zvuke valcera i vatromet, građanima su najbolje želje u 2016. godini uputili osječki gradonačelnik Ivan Vrkić i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić sa suradnicima.

Župan Šišljagić zaželio je sugrađanima sreću i zdravlje te da se u 2016. godini počnu otvarati radna mjesta, kako bi mladi ostali na ovome području i ovdje osigurali egzistenciju.

Doček Nove Godine organiziran je i u sklopu adventskog sela na Trgu Sv. Trojstva, u povijesnoj gradskoj jezgri Tvrđi, gdje su građane zabavljali zagrebački sastav “Pavel” i osječki rock band “Red Roosters”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari