Fotografija iz PGŽ osvojila drugo mjesto na foto natječaju „Volim svoju županiju“!

Na treće izdanje foto natječaja Hrvatske zajednice županija pristiglo je rekordnih 2835 fotografija iz svih dijelova Hrvatske!

Prema ocjeni stručnog žirija, fotografija Višnje Magdalene Bolf iz naše Županije osvojila je drugo mjesto dok je Lucijan Španića iz Ličko senjske-županije pobjednik natječaja. Treće mjesto pripalo je Igoru Luliću, čija će fotografija predstavljati Brodsko-posavsku županiju.

Posjetimo, natječaj je krenuo 1. ožujka i trajao do 20. travnja, a stručni žiri ove su godine činili predsjednica žirija i profesionalna fotografkinja Marija Milin te Mateja Gošćiej (Međimurska županija), Kristijan Toplak (Virovitičko-podravska županija), Bernardo Pahor (Karlovačka županija) i Alan Špiljak, prošlogodišnji pobjednik natječaja i počasni član žirija.

Svečano proglašenje pobjednika i dodjela nagrada predviđena je za 24. svibnja, a prvo izdanje ovogodišnje izložbe ugostit će Šibenik. Čestitamo pobjednicima!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views