INCIDENT U UMAGU

(FOTO,VIDEO) Muškarac u Istri gol s balkona urlao na prolaznike; Intervenirala i policija

Foto: Glas Istre

Više od prognoziranog snažnog sjevernog vjetra, uznemirio je svoje susjede stanar u zgradi ulice Dante 5 u Umagu, na drugom katu, u gluho poslijepodnevno doba, kada se u debeloj hladovini traži bijeg od vrućine.

Danas poslijepodne muškarac naoko srednjih godina svukao se gol pa jurcao terasom, urlao nezaustavljivo pola sata, izvikivao pogrdne riječi, izvodio majmunske pokrete uz neartikulirane krikove, a najviše je uznemirio susjede i prolaznike prilikom vješanja preko ograde terase, djelujući kao da će svakog trenutka poletjeti preko nje, piše Glas Istre.

Incident u Umagu

Nitko od prisutnih, a broj znatiželjnika je rastao što je on bio glasniji, nije znao što ga je puklo da se ponaša tako napuklo? Neki su komentirali da je alkoholiziran, drugi da je drogiran, a treći, ono najgore, da je miješao opijate s alkoholom.

Incident u Umagu

No ubrzo su intervenirali policijski službenici i kada su mu se primakli, kao da su djelovali iscjeliteljski po njega. Mladićevo su stanje vrlo brzo stabilizirali.

VIDEO DANA:

Razišli su se susjedi i prolaznici zadovoljni ishodom, ali s upitnicima na ustima što je prouzročilo ovakvo iracionalno ponašanje.

https://www.youtube.com/watch?v=bU1i7lM7v7E&feature=emb_title

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari