POLIIJA JU POHVALILA

Gospođa u trgovačkom centru pronašla baš puno novca. A onda se dala u akciju!

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policija je javno pohvalila ženu koja se baš potrudila da nađe vlasnika

Policijska uprava splitsko-dalmatinska među vijestima objavila je i neobičnu stvar te su javno pohvalili ponašanje Splićanke.

Naime, policija je jučer poslijepodne smo zaprimili poziv žene koja je u trgovačkom centru pronašla kuvertu u kojoj se nalazila veća količina novca. Policija je stigla, razgovarala s djelatnicima centra kojima je gospođa predala kuvertu s novcem, a u centar je pozvan muškarac, koji ga je izgubio. Policijski službenici su potvrdili njegov identitet i nakon obavljenih potrebnih provjera vraćen mu je pronađeni novac.

“Želimo pohvaliti postupanje poštene građanke koja je napravila sve kako bi se pronašao vlasnik izgubljenog novca. Odmah je pronađeni novac predala ovlaštenim osobama u centru, te je o tome obavijestila policiju, a rezultat savjesnog i odgovornog ponašanja je pronađeni vlasnik i vraćeni izgubljeni novac”, naveli su iz policije, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari