Grabar-Kitarović ispravila gaf: ‘Zaokružite broj 2. Jutros su mi krivo rekli…’

Foto: Pixsell

Nisu ovo izbori za Kolindu ili za Milanovića, kazala je Grabar-Kitarović u Splitu

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović s biračima se družila u Splitu.

Posjet je počela paljenjem svijeća i polaganjem vijenca pred spomenik Franji Tuđmanu. U društvu splitskog gradonačelnika kratko se zadržala kod makete Dioklecijanove palače na Rivi, a potom se fotografirala i razgovarala s građanima.

“Ovo nisu izbori za Kolindu ili Milanovića…”

Prije odlaska u Imotski, gdje nastavlja kampanju, održala je govor u kojem je tvrdi da nije salonski političar, pozvala je na zajedništvo i poručila da je 5. siječnja dan nove hrvatske povijesti.

Ispravila je jutrošnji gaf na N1 televiziji i pozvala građane da na izborima ipak zaokruže broj dva, a ne 1.

UPSS! Predsjednica pozvala birače da zaokruže broj 1 – to je Milanovićev broj na listi

“Nisu ovo izbori za Kolindu ili za Milanovića. Ovo su izbori koji će odrediti smjer Hrvatske i izbori naroda. Zbog toga želim da 5. siječnja bude dan još jedne nove hrvatske pobjede”, kazala je Grabar-Kitarović u Splitu.

“I molim vas zaokružite listu broj 2.. Jutros su mi krivo rekli”, kazala je Grabar-Kitarović kroz smijeh i ponavljala dva pokazujući dva prsta. “Kao viktorija, kao pobjeda. Idemo zajedno u pobjedu”, zaključila je Grabar-Kitarović.
Dragana Eterović
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari