SVE ĆE PRIJAVITI POLICIJI

Grmoja objavio prijetnje: “Jesi li spreman gledati najdraže u sanduku?”

Foto: Pixsell

Nikola Grmoja napisao je da je posljednjih dana primio niz prijetnji.

Među ostalima, kako piše na Facebooku, Grmoja kaže da se smrću prijeti i članovima njegove obitelji. Sve će, kako je rekao, prijaviti policiji. No prvo ih je objavio na Facebooku.

“Noćas sam u inbox na Facebooku primio prijetnje smrću upućene ne samo meni nego i mojoj obitelji! Uz salvu gnjusnih uvreda upućeno mi je nekoliko konkretnih i nedvosmislenih prijetnji, a najviše su me uznemirile one upućene mojoj obitelji, piše Index.

Prvo poruka: “Jesi li spreman umrijet za svoja uvjerenja”, “Jesi li spreman gledat svoje najdraže kako leže u sanduku?” uz sliku djevojčice/djevojke, žene i starije žene u mrtvačkom sanduku kao i poruku “ Oj Nikola, neka neka, duboka te jama čeka” i mnoge druge prijetnje”, piše Grmoja.

VIDEO DANA:

Kaže da će sve prijaviti policiji

Otići će, kaže, na policiju zbog djece.

“Da su prijetnje upućene samo meni ne bih to prijavljivao policiji, ali ovako sam prisiljen. Ovo je posljedica medijske harange u kojoj mi nije bilo dopušteno da iznesem kritiku LGBTQ politika i propagande iako sam cijelo vrijeme pozivao na poštivanje svake ljudske osobe neovisno o uvjerenjima i seksualnoj orijentaciji”, piše Grmoja.

“I sada molim i preklinjem sve koji me podupiru da na mržnju i uvrede nikad ne uzvraćamo mržnjom. Dopustimo drugima da slobodno iznose svoje stavove i uvjerenja, više se slušajmo, a manje vrijeđajmo. Imajmo poštovanja za svakog čovjeka. Ova Hrvatska pripada svakom njenom građaninu, neovisno o vjeri, naciji i seksualnoj orijentaciji”, kaže mostovac.

“Neću dopustiti da se svaka kritika agresivnih LGBTQ udruga i njihovih politika prikazuje kao mržnja i isključivost. To je put u totalitarizam.

Branit ćemo naše vrijednosti, nećemo dopustiti da nam se nameću sulude ideje da su biološke datosti i rod nisu povezani te da je rod društveni konstrukt. Naše vrijednosti ćemo braniti i nećemo se dati ustrašiti.

Kako bi se smirile tenzije namjeravam ne potencirati ovu temu do konačnog predstavljanja zakonskih rješenja koje planiram za jesen”, piše Grmoja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari