BAHATOST NA CESTI

Vozač Audija divljao je po autocesti A1 i zamalo izazvao nesreću

Foto: Screenshot/ Tesla Motor Club Croatia

Automobil koji je vozač audija pretekao u jednom trenutku se zaljuljao i skoro završio u ogradi

Na stranici Tesla Motors Club Croatia objavljena je snimka koja je, kako su napisali, nastala jučer na autocesti između Zagreba i Karlovca. Snimka je snimljena s kamerom u vozilu koja je snimala cestu ispred. Na cesti je bio relativno gust promet te se u jednom trenutku pojavio Audi čiji je vozač vozio znatno većom brzinom nego ostali sudionici u prometu, prenose Vijesti.hr.

U nekoliko sekundi napravio je niz ozbiljnih prekršaja, a nije puno nedostajalo da dođe do nesreće. Automobil koji je vozač Audija pretekao u jednom trenutku se zaljuljao i skoro završio u ogradi.

VIDEO DANA:

Iz Tesla Motors Cluba su pozvali policiju da im se jave kako bi im mogli dati kompletnu snimku. “Koliko prekršaja i kaznenih dijela je u ovom videu koji je snimio Tesla Sentry video nadzor danas od Karlovca do Zagreba? Vozač Audija zagrebačkih registarskih pločica je vozio na HumanPilot 1.0 a vozilo koje snima na robotaxi Autopilotu 3.0. Kome više vjerujete?”, napisali su u objavi objavi.

Pogledajte videozapis opasne vožnje u nastavku:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari